Nieuws

Kamp groep 3/4

Afgelopen woensdagen donderdag is groep 3/4 op kamp geweest in St. Jansklooster. Het thema was dieren. Wat hadden we een geluk met het weer! We hebben heerlijk buiten gespeeld, de dieren die op het terrein waren, mogen verzorgen en verschillende spellen en opdrachten gedaan! De spellen olifantenplassen en flessenvoetbal waren zeer geslaagd in het zonnetje! Ook hebben we liedjes gezongen aan het kampvuur, levend stratego gedaan en een speurtocht gelopen. Iedereen heeft genoten en het was erg gezellig.

We willen de ouders die mee zijn geweest op kamp én de ouders die extra hebben gereden hartelijk bedanken voor hun hulp. Ook dankzij jullie was het een geslaagd kamp!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Begrijpend luisteren/begrijpend lezen

Voor meer informatie over begrijpend luisteren en begrijpend lezen kunt u hier de brochure bekijken. Kinderen die meer lezen, behalen betere resultaten op school. Ook zwakke lezers hebben baat bij recreatief lezen in de klas.

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.