Nieuws

Kamp groep 7/8

Kamp Ameland groep 7/8 2017

Woensdag 7 juni: We vertrokken om ongeveer 9:00 met de auto van school naar Holwerd. We waren ongeveer om 10:45 in Holwerd, en om 12:30 zou de boot gaan vertrekken, alleen had de boot nog wat vertraging, dus werd het 5 min. later.

Toen konden we op de boot, het waaide heel hard dus sommige kinderen gingen naar het dek. Het was heel leuk maar ook weer eng want je waaide bijna weg!

Na 45 min. waren we er eindelijk, we gingen met gehuurde fietsen naar onze kamp locatie. We gingen naar onze kamers en onze bedden opmaken, daarna hadden we nog vrije tijd.

Even later gingen we naar het strand, vliegers maken. Heel veel vliegers waaiden weg, omdat het heel erg hard waaiden. Toen gingen weer naar huis, we aten in de avond spaghetti en macaroni. En we hadden nog een bonte avond.

Donderdag 8 juni: We werden wakker gemaakt met harde muziek en geschreeuw. Na het ontbijt hadden we veel vrije tijd.

Toen gingen we met de fiets naar de duinen om ‘levend stratego’ te spelen. Na 3 potjes kregen we wat drinken. Daarna mochten we naar het strand, de meeste gingen naar het water en sommige gingen zelfs zwemmen!

Toen gingen we terug en hadden we weer vrije tijd. Als avond eten aten we lekker patat. En de begeleiders deden nog een act, die was heel erg leuk!

Vrijdag 9 juni: Vandaag werden we wakker gemaakt met pannen en geschreeuw. Ik schrok me rot, want ik lag nog lekker te slapen. Daarna gingen we ontbijten, we moesten ook een lunch pakketje maken, daarna gingen we in 3 groepen door de stort regen naar de souvenir winkel om een souvenir te kopen. Toen iedereen terug was gingen we in de stortregen naar de fietsenverhuur. Iedereen was kletsnat en helemaal doorweekt.

Toen moesten we nog heel even wachten en toen konden we op de boot. Toen we terug in Friesland, gingen we met de auto terug naar school.

Het was een top kamp!

Iris Stoker, 12 jaar.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.