Nieuws

Kerstviering 2016

Wat een prachtige Kerstviering hebben we gisteren samen mogen beleven! We hebben in groepen een route door het dorp gelopen, en bij verschillende huizen waren we welkom om een stukje van het kerstverhaal te horen en/of wat lekkers te ontvangen. We hebben prachtige liedjes gezongen die de kinderen ook allemaal flink geoefend hadden.

Natuurlijk was het jammer dat het wat regende, maar de gezamenlijke sfeer was verwarmend. De verschillende gasthuizen waren mooi versierd en ook het schoolplein was prachtig versierd. Wat fijn dat alle mensen uit het kerstverhaal bij ons op het schoolplein samen kwamen om in de stal samen te komen en het kerstverhaal nog eens te horen. Het was prachtig!

Ik wil alle mensen die meegeholpen hebben, vaders en moeders, opa’s en oma’s en oud-leerlingen van harte bedanken voor het mede mogelijk maken van dit fijne Kerstfeest. Maar vooral wil ik de leden van de kerstcommissie van harte bedanken. Ik weet dat er veel uren van overleg en voorbereiding in hebben gezeten. Extra fijn dan ook dat het goed is verlopen.

En dan is het bijna al weer Kerstmis. Namens het team en de leden van de verschillende commissies van de Titus mag ik alle kinderen en hun ouders een heel erg bedanken voor alles wat u in het afgelopen jaar voor ons heeft gedaan. Ik hoop dat iedereen een hele goede vakantie heeft en lekker uitrust.

Veel vrede en geluk, licht en lucht, en een gezond 2017 toegewenst!

Paulien Elshof

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.