Nieuws

Klassenbezetting

Enkele weken geleden stond in de nieuwsbrief de nieuwe klassenverdeling.

Op dat moment was het nog niet mogelijk om de leerkracht te noemen die verantwoordelijk voor de groep zal zijn.

Gelukkig is dit nu wel mogelijk. Hieronder ziet u opnieuw de klassenverdeling voor volgend schooljaar. Ook ziet u nu welke leerkracht(en) hieraan gekoppeld zijn.

 

Groep  1-2 A

Juf Kelly en juf Lianne. (Tijdens het verlof van juf Lianne zal juf Kelly haar vervangen)

Groep 1-2 B

Juf Jenneke en juf Gonnie

Groep 3-4

Juf Janiek

Groep 5-6

Juf Gijselien

Groep 7-8

Meester Peter

 

In bovenstaand schema mist u 2 namen: de namen van juf Marleen en juf Anke. Voor juf Marleen is het nog niet duidelijk op welke school zij volgend schooljaar kan werken. Gesprekken met de stichting volgen nog.

Juf Anke heeft gekozen om een jaar te stoppen met het onderwijs: hieronder geeft zij enige uitleg.

 

Beste ouders/verzorgers, Begin dit jaar overkwam het mij dat ik thuis kwam te zitten door oververmoeidheid en paniekaanvallen. Dit kwam door  verschillende privéredenen. Na een aantal maanden rust te hebben genomen en een re-integratie traject te hebben gevolgd, zal ik vanaf maandag 20 juni weer volledig mijn taken oppakken. Het nieuwe schooljaar zal ik niet meer werkzaam zijn op de Titus Brandsma, omdat ik heb besloten een jaar er tussen uit te gaan. Ik begin op 19 augustus dit jaar aan een nieuw avontuur. Ik ga een jaar lang rondreizen en werken door Australië, Nieuw Zeeland en Azië. Na een jaar of misschien wel eerder zal ik terug keren naar Nederland. Mijn werk als leerkracht mag ik gelukkig na mijn reis weer oppakken voor de Stichting Aves. Op welke school binnen de stichting dat zal zijn is nog niet bekend. Ik heb de afgelopen 1,5 jaar met heel veel plezier gewerkt op de Titus Brandsma en zal jullie daarom wel gaan missen. Ik ben iedereen daar heel dankbaar voor.

Groetjes van juf Anke

Voor zowel voor Juf Marleen als voor juf Anke wordt volgend schooljaar dus spannend; waar zullen zij terecht komen en hoe hebben zij het daar? Met beide leerkrachten leven we mee.

U heeft natuurlijk de naam van juf Kelly al wel weer terug gezien. Het is fijn dat zij kan blijven. Na de zomervakantie zullen de kinderen van de klas alleen juf Kelly als juf hebben; juf Kelly vervangt het zwangerschaps- en het bevallingsverlof van juf Lianne. Na dit verlof zal juf Lianne naast juf Kelly staan en samen dragen zij dan de verantwoordelijkheid voor die groep. Het afscheid van juf Kelly op 19 augustus (als juf Anke weer helemaal beter is) is dus een tijdelijk afscheid.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.