Nieuws

Kom kijken in de klas

We willen u dan ook van harte uitnodigen om bij uw kind een periode een les te volgen. We gaan werken in twee blokken: van 8.45 – 10.00 uur en van 10.00 – 11.30 uur. U bent welkom tijdens het eerste blok of in het tweede blok. We vragen iedereen vooraf om zich op te geven als u hier gebruik van wilt maken. U wordt dan ingedeeld in een van de twee groepen. Het is niet mogelijk om hierin een voorkeur aan te geven. U wordt geplaatst in een van de groepen. U krijgt vooraf natuurlijk bericht in welke groep u wordt geplaatst. Het is niet mogelijk om tijdens een blok van klas te ruilen.

Alle informatie nog eens op een rijtje:

Ronde 1: 8.45 – 10.00 uur

Pauze voor ouders: 10.00 – 10.30  (Koffie/thee in de bibliotheek, waar ook een stand van Pax Kinderhulp aanwezig is)

Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een blok op te geven.

Opgeven via swstitusbrandsma@aves.nl . Opgeven kan tot/met 21 februari. Tijdens een blokuur kan niet geruild worden van klas.

Om te voorkomen dat sommige klassen overvol raken, is er een mogelijkheid dat u telefonisch benaderd wordt om een ander dagdeel te bespreken.

Wij nodigen u van harte uit om op 9 maart bij uw kind(eren) in de klas te komen kijken. Ondanks het feit dat de situatie dan natuurlijk anders is dan normaal (door de aanwezigheid van ouders) zullen de leerkrachten toch proberen hun gewone lessen op de gewone manier te geven. Dit zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de lessituatie waarin uw kind(eren) zich bevindt/bevinden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.