Nieuws

Like onze Facebookpagina

Als school willen we graag een facebook-pagina opstellen om zo “snelle en veelal leuke berichtjes” te kunnen versturen. We denken dat Facebook een mooi middel kan zijn om de onderlinge verbondenheid met elkaar te benadrukken.

We hebben een facebookpagina aangemaakt en u kunt ons nu al “liken”. Hierbij de link: https://www.facebook.com/swstitusbrandsma/?fref=ts

 

Om foto’s te mogen plaatsen hebben we toestemming van u, ouders nodig. Natuurlijk bent u niet verplicht om toestemming te geven.

Uw kind krijgt vandaag of volgende week (afhankelijk van de klas) een toestemmingsformulier meel. Daarop staat waarvoor u wel/geen toestemming wilt geven. Wilt u dit formulier aub invullen en weer teruggeven aan de leerkracht? Wilt u dit ook doen als u nergens toestemming voor geeft? U vinkt dan het betreffend kruisje aan op het formulier.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.