Nieuws

Nieuwe leerkracht groep 7-8

Enkele weken geleden heeft u in de nieuwsbrief kunnen lezen dat meester Peter per 1 januari een baan als directeur aanvaard heeft, en dat wij zouden zoeken naar passende vervanging.

Het is fijn dat ik vandaag kan vertellen dat wij hierin geslaagd zijn: dhr. Bernd Brugman zal vanaf 1 januari de groep overnemen. Hij zal echter al vanaf 1 december bij ons in dienst zijn, zodat meester Peter en hij een maand gezamenlijk aanwezig zijn. Deze maand kunnen zij samen gebruiken om de groep op een goede manier over te dragen.

In deze periode is dan ook tijd voor (persoonlijk) gesprek met kinderen en op enig moment zullen wij een contactmoment voor uw als ouders organiseren.

Meester Bernd is een ervaren leerkracht en hij woont in Gorredijk. Hij woont samen met zijn vriendin en samen hebben zij 2 kinderen. Hij is sportief en tennissen, hardlopen en fietsen rekent hij tot zijn hobby’s. Daarnaast geniet hij van gitaar spelen, zingen en drummen.

Wij zijn blij dat hij bij ons komt werken en wij wensen hem een fijne tijd toe!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.