Nieuws

Scholencross

Ook dit jaar organiseert AVNOP weer de jaarlijkse scholencrosses. De eerste zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober, de tweede op zaterdag 7 november. De aanvang van beide crosses is 14.30 uur. De eerste is een cross over 600 meter, de tweede is 1000 meter. Ieder kind dat de basisschool bezoekt en geboren is in de jaren 2003 t/m 2009 kan meedoen. De kosten bedragen €1,50 per cross te voldoen bij de 1e cross op 10 oktober. Ook dit jaar zijn er weer drie klassementen:

1. In iedere leeftijdscategorie zijn er individuele prijzen voor de eerste 3 na 2 gelopen crosses.

2. Voor de school die binnen een jaargroep over 2 crosses de meeste punten behaalt.

3. Voor de drie beste scholen van het scholenklassement zijn er 3 bekers beschikbaar. 

Opgave voor alleen de 2e cross, kan alleen gelijktijdig met de 1e cross worden gedaan. Wil je hieraan meedoen, dan kan dat! Je kunt een mail sturen naar sa@avnop.nl. Geef hierbij je school, naam, geboortejaar, geslacht en aan welke cross je mee wilt doen door. Inschrijven kan tot 2 oktober aanstaande. Voor meer informatie kunt u ook op de site www.avnop.nl kijken. 

Groetjes van de sportcommissie.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.