Nieuws

Schoolvolleybal groep 6-8

Op woensdag 15 maart was er schoolvolleybal, de kinderen die meededen uit onze klas zijn: Demi van der Wiel, Silke Bergboer, Celine van Herwaarde & Claudio Mink. In de eerste wedstrijd wonnen we met 4-1 de tweede wedstrijd wonnen we met 5-1 en de derde met 6-0 toen gingen we naar de finale. Die moesten we tegen Bant spelen, we hadden verloren met 3-1 maar werden toch tweede. Vervolgens kregen we toch nog een beker plus nog een stickerblaadje en een lintje, het was super gezellig.

Groetjes Demi en Silke.

Schoolvolleybal

Geachte ouders en kinderen, afgelopen woensdag was er schoolvolleybal. Het ging erg goed. Groep 6,7 en 8 gingen allemaal door naar de finale. En ook allemaal nog eens tegen dezelfde school. Groep 6 is tweede geworden en groep 7 ook maar groep 8 is eerste geworden. Het was in Emmeloord in de oude zaal. Je kreeg een beker voor je hele groepje en een stickervel en een vaantje. Voor diegene die tweede waren geworden een iets kleinere

beker en voor de eerste een iets grotere beker. De opwarming was erg saai en grappig want Yassin van de Klimop deed heel grappig. Er werd vanaf de tribune gezegd dat de puntentelling niet klopte maar het klopte wel.

Maar dat achterwege gelaten ging de wedstrijdjes wel goed. Groetjes Celine en Claudio

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.