Nieuws

Sint op de Titus

Het Sinterklaasjournaal is weer van start gegaan en in de klassen wordt erg meegeleefd. Dit jaar blijkt Sinterklaas niet gekozen te hebben voor de stoomboot, maar is hij onderweg met een stoomtrein. Dit heeft alles te maken met de “watervrees” van Ozosnel, het nieuwe paard van Sinterklaas. We hopen dat hij morgen (16 november) in Nederland zal aankomen.

Volgens goed gebruik helpen de kinderen van groep 5-6-7-8 Sinterklaas ieder jaar met surprises en gedichten maken. De kinderen van groep 5 en 6 krijgen al een ingepakt cadeautje mee naar huis. Zij maken een surprise met een gedicht voor een klasgenoot. De kinderen van groep 7 en 8 krijgen 5 euro van de Sint en kopen daarmee een cadeau voor een klasgenoot. Zij zorgen ook voor een bijpassend gedicht en surprise. Wij vragen de kinderen van groep 7 en 8 om alvast na te denken over geschikte cadeautjes binnen het budget (dit mag geen snoep of cadeaukaart zijn).

In groep 5-6-7-8 zullen de kinderen komende week onder leiding van de leerkracht lootjes trekken. We willen ouders vragen om hun kind te adviseren/assisteren bij het kopen en maken! Wij wensen jullie hiermee alvast veel plezier!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.