Nieuws

Thema Sport in groep 1 en 2

Bij de kleuters werken we deze week en de komende twee weken over het thema sport. We leren graag verschillende soorten sport kennen en nodigen daarom ook ouders uit die ons iets meer kunnen vertellen en laten zien over “hun” sport. Misschien kunt u het zelfs wel samen met ons proberen te doen… Mogelijk heeft u er via uw kind al over gehoord, want we hebben al een paar afspraken gemaakt! We zijn redelijk flexibel, dus een geschikt tijdstip plannen moet lukken! Bent u enthousiast over uw sport en lijkt het u leuk om de kinderen van groep 1 en 2 ook enthousiast te maken, neem contact op met de leerkrachten van groep 1 en 2.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Begrijpend luisteren/begrijpend lezen

Voor meer informatie over begrijpend luisteren en begrijpend lezen kunt u hier de brochure bekijken. Kinderen die meer lezen, behalen betere resultaten op school. Ook zwakke lezers hebben baat bij recreatief lezen in de klas.

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.