Nieuws

Vertrek juf Lianne

Helaas heeft juf Lianne een andere baan in een andere stichting aanvaard. Voor juf Lianne heel fijn, omdat ze een mooie uitdaging tegemoet gaat. Voor ons heel jammer: we verliezen in Lianne een goede, betrokken leerkracht en een fijne collega. Natuurlijk vinden we dit voor haar persoonlijk wel heel fijn. Juf Lianne is al zo’n 15 jaar bij ons op school. Met haar vertrekt dus een ervaren, energieke leerkracht. Juf Lianne zal ons eerder verlaten dan wij oorspronkelijk gedacht hadden: door een goed overleg is het mogelijk dat zij al per 1 januari bij ons gaat. Voor de kinderen van groep 5-6 is dat prettiger, zij hoeven niet eerst te wennen aan juf Lianne en daarna pas aan een ander. Zoals u weet zullen juf Caja en juf Corine samen op vakantie gaan de eerste maanden van het jaar. Het afscheid van juf Corine is een tijdelijk afscheid. Nu wij weten dat juf Lianne gaat vertrekken heb ik gevraagd of juf Corine na haar vakantie weer bij ons terugkomt om de kinderen van groep 5-6 samen met juf Jenneke verder te begeleiden. Het is fijn dat zij dit ook heel graag wil. Dus na de meivakantie zal juf Corine bij ons terug zijn. Juf Caja vertrekt wel bij definitief bij ons; dit omdat juf Kelly weer bij ons terug komt. We zijn blij dat juf Kelly bij ons terug komt, toch gaan we juf Caja ook missen. Caja is een vriendelijke leerkracht, met oog voor kinderen. We hopen dat zij na haar vakantie snel een ‘eigen’ klas krijgt. U weet ook al dat juf Marloes na 1 januari op een andere school in onze stichting gaat werken. Wij vinden het heel jammer dat juf Marloes bij ons weggaat. Juf Marloes is een daadkrachtige leerkracht, met veel ervaring en de kinderen houden veel van haar. Caja en Marloes: heel erg bedankt voor het afgelopen half jaar! Corine: voor het afgelopen half jaar danken we je al erg, maar tegen jou zeggen we ‘Tot ziens!’ En natuurlijk geldt voor juf Lianne ook een heel hartelijk dank. Al die jaren heeft zij met hart en ziel voor de kinderen van de Titus Brandsma gewerkt. Zij is leerkracht van alle klassen geweest, en met een vertrouwd gevoel konden we elke klas aan haar overlaten. Op een later tijdstip zal zij nog afscheid van het team nemen, maar ouders kunnen afscheid nemen van haar op de kerstavond a.s. woensdagavond. 2 Voor groep 5-6 was er nog geen leerkracht tussen 1 januari en 6 mei. Het is heel fijn dat juf Patricia Hoogenkamp bij ons in deze periode wil werken. Patricia werkt nu in een andere stichting, en maakt de overstap naar de stichting Aves. Hieronder ziet u in een schema welke leerkrachten in welke groepen gaan werken. Juf Janiek staat nog niet in dit schema, zij geniet nog van haar bevallingsverlof.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

1-2 Kelly Daniëlle Daniëlle Kelly Kelly

3 Daniëlle Gonnie Gonnie Gonnie Gonnie

4 Judith Judith Judith Daniëlle Daniëlle

5-6 Jenneke Patricia/Jenneke Patricia Patricia Jenneke

7-8 Sonja/ Manon Sonja Marye Sonja/Marye Marye Enkele opmerkingen: ?

* Voor groep 1-2 geldt: juf Kelly komt 3 dagen terug; juf Daniëlle blijft de overige dagen. Niet alle kinderen zullen juf Kelly (meer) kennen: juf Daniëlle is een vertrouwd gezicht voor alle kinderen. ?

* Voor groep 3 geldt: Het is heel fijn dat juf Gonnie tijdelijk een dag extra wil werken. De kinderen zijn al helemaal gewend aan juf Gonnie en juf Daniëlle. ?

* Voor groep 4 geldt dat juf Judith en juf Daniëlle gezamenlijk de zorg voor groep op zich nemen, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. ?

* Voor groep 5-6 dus juf Patricia, samen met juf Jenneke als bekende juf. ?

* Bij groep 7-8 ontdekt u een nieuwe naam: juf Manon Koomen. Wellicht bekend in Nagele, omdat zij enkele jaren op de CBS De Klimop gewerkt heeft. Inmiddels werkt zij op de CBS Op de Wieken in Tollebeek. Juf Manon is onderwijsassistent, en zij zal op maandag extra zorg verlenen aan de kinderen van groep 7-8. Ook op vrijdagmorgen zal zij komen. Voorlopig zal zij de kinderen van groep 4 dan ondersteunen. ?

* De kinderen van groep 7-8 hebben gisteren een formulier mee gekregen waarin gevraagd werd of juf Lianne in verband met haar studie opnames mocht nemen in de klas. Dit formulier blijkt nu al achterhaald te zijn. Juf Lianne zal haar studie afmaken in haar nieuwe stichting.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Luizencontrole

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.