Agenda

Kalender

Juli
Maandag 03 Juli 2017 - Donderdag 06 Juli 2017

Schoonmaakweek

Maandag 03 Juli 2017 - Donderdag 06 Juli 2017

Schoolschoonmaak

Maandag 3 juli t/m donderdag 6 juli is het weer zover, de jaarlijkse schoonmaak. Hoewel elke dag de school wordt schoongemaakt door fijne schoolschoonmaaksters, is het toch fijn als een aantal klussen op het eind van het schooljaar extra aandacht krijgen. Net als andere jaren willen wij dit gezamenlijk oppakken. Elke avond wordt een deel van de school schoongemaakt, op de lijst hieronder ziet u wanneer wij rekenen op uw hulp tijdens de jaarlijkse schoonmaak. Mocht u op deze avond verhinderd zijn, wilt u dit dan onderling ruilen? U kunt dan een afspraak maken dat u of op een andere avond mee helpt. Ook kunt u bij de leerkrachten van groep 1 en 2 speelgoed of verkleedkleren ophalen om dit thuis schoon te maken. U wordt, op de voor u aangegeven avond, om 19:00 uur verwacht op school. Wilt u aub een emmer, spons, schoonmaakdoekjes en een trekker (het liefst met steel) mee te nemen. Hoe meer schoonmaakspullen u zelf van thuis meeneemt, hoe sneller we alles kunnen schoonmaken. Alvast bedankt voor jullie inzet.

Donderdag 13 Juli 2017

Juffen- en meesterdag

Donderdag 20 Juli 2017

Slotavond

Maandag 24 Juli 2017 - Vrijdag 01 September 2017

Zomervakantie

Begrijpend luisteren/begrijpend lezen

Voor meer informatie over begrijpend luisteren en begrijpend lezen kunt u hier de brochure bekijken. Kinderen die meer lezen, behalen betere resultaten op school. Ook zwakke lezers hebben baat bij recreatief lezen in de klas.

Op school zijn er moeders actief die kinderen controleren op hoofdluis. Wat doen ze precies? Dat kunt u lezen in de folder. Op onze school zijn  richtlijnen opgesteld in het geval van hoofdluis. Deze kunt u hier lezen.