Groep 3/4

Welkom op de klassenpagina van groep 3/4. Op deze pagina kunt u lezen waar wij zoal mee bezig zijn. Neemt u vaak een kijkje? 

Brandweerbezoek

Op woensdag 1 februari is brandweerman Jaap Admiraal in groep 3/4 geweest! Hij vertelde over de werkzaamheden die de brandweer in de Noordoostpolder doet. Brand blussen, maar ook helpen wanneer er een ongeluk is gebeurd of bijvoorbeeld een kat uit een hoge boom halen. 
We hebben geleerd hoe brand ontstaat, hoe het geblust wordt en waar we op moeten letten als er brand is in huis. Een rookmelder is ontzettend belangrijk, vertelde meneer Admiraal, net zoals het weten van de uitwegen in huis. Al met al was het een spannend, interessant en leerzaam gesprek.

 

Titus Brandsmaschool - Groep 3/4 -

Conditie training !!

Groep 3/4 onderzoekt hoe goed hun conditie is. Welke spieren gebruik je en welke zijn het minst snel moe? Dat moeten we natuurlijk even uitproberen!

 

Vanuit groep 3/4

Groep 3 heeft de afgelopen weken al veel letters geleerd! Woorden als doek, been, pet en vaar kunnen we al spellen en opschrijven.

Groep 4 zit ook niet stil. We hebben ons bezig gehouden met het goed spellen en opschrijven van woorden als plein, meisje, pruik, schip.